Sundhed, Aldring, Kost & Fordøjelse

Vanedyr

Med bogen “Vanedyr” bliver du guidet igennem og får forståelse for det der skaber dine vaner. En super relevant forståelse for din sundhed, da vaner er stærkt forbundet med kosten og da fødevareindustrien i høj grad bruger at påvirke din vaner. 

Thera-band loops elastikker

Gobler ældes baglæns

Bogen tager afsæt i begrebet “sundhed og aldringprocesser” og kommer ind på nogle spændende vinkler på hvad der sker i vores krop. I den sammenhæng er mad en vigtig komponet for vores sundhed. Når du har læst eller lyttet til bogen har du givetvis fået øjnene op for et par tiltag – hvis du ønsker et langt liv med en velfungerende krop.

Hvordan fungere din tarm?

Styrer tarmen din psyke?

I en podcast med Brinkmann som vært får han besøg af Christian Lodberg Hvas, overlæge på afdelingen for lever-, mave- og tarmsygdomme på Aarhus Universitetshospital og klinisk lektor på institut for klinisk medicin på Aarhus Universitet. I et velformuleret og klart sprog giver Christian Lodberg Hvas viden fra sig om en rækkke tarmproblematikker. Absolut en spændende indsigt i den del af kroppen, som er grundlag for at vi kan skaffe energi til at fungere som krop.

træningsmåtte airex

Tarme med Charme

Denne bog giver en fin gennemgang af hvordan vores fordøjelsessystem er opbygget. Fortæller også, at det ikke er helt uvæsentlig hvordan vi sidder, når vi er på toilettet og skal tømme tarmindholdet. Bogen er skrevet af en ung tysk kvindelig læge og holder sig til et meget enkelt og letforståeligt sprog.