Træning

træningsmåtte airex

Airex træningsmåtte

Størrelser

Airex er proffesionelle træningsmåtter, som er bygget til at kunne blive brugt hver dag til  mange træningshold. De er skridsikre og bløde. Så ønsker du en træningsmåtte af kvalitet er Airex et godt køb.

Thera-band loops elastikker

Thera-band loops elastikker

Har du brug for udtrætning af musklerne på en simpel måde kan træningselastikker bruges ret enkelt. Samtidig fylder de ikke ret meget, når de ikke er i brug. Skal belastning øges kan du strække elastikken i udgangsstilling. Alternativt skal du vælge den farve som passer til den ønskede modsatnd.

Træningselastik med loop (ringform) til basis træning af arme og ben. Farven fortæller hvor meget elatstikken giver dig som modstand. Elastikkerne fås også med forskellige længde.

Gul Meget let – hårdhed 2:8 (anvendes mest til genoptræning eller ved skader)
Rød
Let – hårdhed 3:8
Grøn
Middel – hårdhed 4:8
Blå
Over middel – hårdhed 5:8

Træningsruller – Roller

Med en træningsrulle kan du skabe et fokus i kroppen på de spændte ømme muskler og hinder. I praksis fremkald ømheden ved at lade kroppens vægt hvile på rullen, mens du ruller frem og tilbage. Herefter skal du spænde op og slappe af i de musklerne som er i fokus med smerten. Brug gerne en dyg udånding undervejs, da muskeltonus dæmpes i udånding og øges i indånding.

Alternativ ruller, som er længere og knap så gnubret i overfladen, som den træningsrulle der også er vist her på siden.