Handelsbetingelser

 

Virksomheden “Fysioterapi Christian van Deurs” ejes christian van deurs

virksomheden leverer sundhedsydelser fra CVR. 25979427

 

Fysioterapi – ydelsens karakter

I ydelsen fysioterapi indgår elementer som manuel behandling, instruktion i øvelser, holdnings- og bevægelseskorrektion og ergonomisk sparring. Hvilken elementer som der bruges i den enkelte behandling afstemmes i forhold til den aktuelle situation.

Klinikadresse

Fysioterapeut Christian van Deurs
Rolf Krakes Vej 28, 5700 Svendborg
2834 1409 / kontakt@fysioterapichristianvandeurs.dk

 

Priser for Fysioterapi

De aktuelle priser og varighed af ydelsen fysioterapi vil fremgå af prisoversigten på følgende link.

 

Booking af Fysioterapi

Booking af tider til fysioterapi sker direkte til Christian van Deurs på mobil 2834 1409. Rent praktisk tager Christian ikke telefon under behandlinger.

 

Afbud – udeblivelse – aflysning

Afbud fra en kunde til en booket tid skal så vidt muligt senest ske dagen før den bookede tid. Afbud gives direkte til Fysioterapeut Christian van Deurs på mobil 28341409 eller kontakt@fysioterapichristianvandeurs.dk 

Udeblivelse af kunden til booket tid kan pålægges et udeblivelsesgebyr.  I tilfælde af aflysning af en behandling meldt af behandler – eksempelvis på grund af sygdom – vil der hurtigst muligt blive tilbudt en ny tid til behandling.

Levering og betaling for Sundhedsydelsen fysioterapi

Når fysioterapi har været afholdt, anses købet som leveret. Betaling for sundhedsydelsen fysioterapi kan ske via Mobilepay nummer 809332. Ved kontantbetaling i forbindelse med selve behandling medbring gerne betaling svarene til “på beløbet”. Ved bankoverførsel noteres fakturanummer som relaterer til bankoverførelsen for at undgå ukorrekt bogføring.

Fortrolighed og personlige oplysninger

Som autoriseret fysioterapeut er Christian van Deurs underlagt kravet om fortrolig håndtering af personfølsomme oplysninger. Er der brug for kommunikation af oplysninger uden for behandlerrummet, afstemmes det med kunden i den aktuelle situation.

Oplysninger omkring booking og betaling vil fremadrettet blive delt med et evt. digitalt bookingsystem, hvis dette implementeres i den kliniske dagligdag.

Håndtering af persondata beskrives i dette link.

 

Forsikring ved uheld ved fysioterapi

Fysioterapeut Christian van Deurs har tegnet en erhvervsansvarsforsikring via Danske Fysioterapeuter. Denne forsikring dækker i forhold til skader på patienter og patientejendele i forbindelse med behandlingen.

 

Tilskud – Sygeforsikringen danmark

Er du medlem af sygeforsikringen danmark, så er der tilskud til fysioterapi for alle aktive grupper. Henvisning fra læge – ikke nødvendig – fra 1. januar 2016 er det ikke mere et krav om en henvisning fra læge for at kunne modtage tilskud fra danmark til fysioterapi.

Størrelse af tilskud fra Sygeforsikring danmark findes på deres website. Du kan også kontakte deres lokalkontor i Odense på adressen Vestergade 65, 5000 Odense C. Indberetning til Sygeforsikring danmark sker månedligt fra Fysioterapi Christian van Deurs.

 

Tilskud – sundhedsaftaler

Har du en forsikring privat eller gennem dit arbejde, så tag kontakt til dit forsikringsselskab. De vil fortælle om dine mulighed for at få tilskud til fysioterapi. Afregner forsikringsselskabet via danmark, så vil forsikringsselskabet muligvis kræve en henvisning fra læge. Afklar dette på forhånd, så du kender de økonomiske forhold med dit forsikringsselskab.

 

Tilskud – Det gule sygesikringskort

I fysioterapi udført af Fysioterapi Christian van Deurs er der ingen tilskud fra det gule sygesikringskort. Licenser som udløser tilskud til fysioterapi komme kun meget sjældent i udbud og opkøbes ofte af de store fysioterapi kæder, når de er i udbud.

Ved tvivl, uoverensstemmelse, reklamation og klage

I tilfælde af tvivl eller uoverensstemmelse om handelsbetingelserne vil Fysioterapi Christian van Deurs afgøre fortolkningen af reglerne. Fysioterapi Christian van Deurs forbeholder sig ret til at ændre eller rette i handelsbetingelserne uden varsel. Ved væsentlige ændringer i betingelserne for betaling, fortrydelse, levering eller fortrolige oplysninger vil du som kunde med booket tid blive direkte underrettet og kunne opsige aftalen med det samme.

Når der er tale om en mulig utilsigtet hændelse i forbindelse med behandlingen kan Styrelsen for patientsikkerhed kontaktes. I denne sammenhæng opfordres til først at kontakte Christian for at afklare evt. misforståelser.

Christian – mobil 2834 1409 – kontakt@fysioterapichristianvandeurs.dk

 

Forbehold

Virksomheden tager forbehold for indtastningsfejl i forbindelse med annoncering af priser mv.

Sundhedsordning

Sundhedsordning i de enkelte virksomheder, som har tegnet sundhedsaftale med Fysioterapeut Christian van Deurs er beskrevet selvstændigt på følgende side.