Sundhedsordning

 

Glade medarbejdere i en velfungerende krop

 

En sundhedsordning handler om at værdsætte en medarbejders indsats

En værdsættelse som skaber glade medarbejdere i en velfungerende krop

En værdi som vender tilbage i form af tryghed, tillid, dynamik og arbejdsglæde

Et boost i virksomhedens fremdrift

Fysioterapeuten bag sundhedsordningen

Fysioterapeut

CHRISTIAN VAN DEURS

mobil 28 34 14 09

Praktisk om Sundhedsordning

Priser

I Svendborg faktureres 2 timer pr. fastlagte behandlingsdatoer, plus den tid der yderligt er brugt. Afregningen sker månedsvis. Udenfor Svendborg (på Fyn) faktureres 3 timer pr. fastlagte behandlingsdatoer, plus den tid der yderligt er brugt. Fysioterapi er momsfritaget.

Fastlæggelse af datoer

For at skabe en god struktur i kalenderen fastsættes datoer for et halvt år af gangen. For at gøre det enkelt kan datoer eksempelvis være sidste onsdag i hver måned. Normalt har hver medarbejder ½ time med behandling, hvilket svarer til to medarbejdere pr. time.

Afvikling

Behandlingen finder sted i mødelokale eller tilsvarende hos virksomheden, og som fysioterapeut medbringer jeg selv briks til behandlingen. Ofte er det en sekretær i virksomheden, der styrer listen med de medarbejdere, som ønsker behandling. Rækkefølgen af behandlingerne er fleksibel, så sundhedsordningen tilpasser sig rytmen på arbejdspladsen. Akut behandling kan udføres enten i virksomheden eller aftales med Fysioterapeut Christian van Deurs.

Skatteregler

For virksomheden er sundhedsydelse med fysioterapi momsfritaget og fradragsberettiget, så længe udgiften afholdes som led i virksomhedens generelle personalepolitik. For medarbejderen er sundhedsydelse med fysioterapi skattefrit, når der er tale om behandling, lindring eller forebyggelse af arbejdsbetingede skader.