fbpx
Vælg en side

Sundhedsordning

 

Glade medarbejdere i en velfungerende krop

 

En sundhedsordning handler om at værdsætte en medarbejders indsats

En værdsættelse som skaber glade medarbejdere i en velfungerende krop

En værdi som vender tilbage i form af tryghed, tillid, dynamik og arbejdsglæde

Et boost i virksomhedens fremdrift

Handelsbetingelser for Sundhedsordning

 

Priser

600 kr. for 1 times behandling, momsfrit. I Svendborg faktureres 2 timer pr. fastlagte behandlingsdatoer, plus den tid der yderligt er brugt. Afregningen sker månedsvis. Udenfor Svendborg faktureres 3 timer pr. fastlagte behandlingsdatoer, plus den tid der yderligt er brugt. 

Fastlæggelse af datoer

For at skabe en god struktur i kalenderen fastsættes datoer for et halvt år af gangen. For at gøre det enkelt kan datoer eksempelvis være sidste onsdag i hver måned. Normalt har hver medarbejder ½ time med behandling, hvilket svarer til to medarbejdere pr. time.

Afvikling

Behandlingen finder sted i mødelokale eller tilsvarende hos virksomheden, og fysioterapeut medbringer briks til behandlingen. Ofte er det en sekretær i virksomheden, der styrer listen med de medarbejdere, som ønsker behandling. Rækkefølgen af behandlingerne er fleksibel, så sundhedsordningen tilpasser sig rytmen på arbejdspladsen. Sundhedsordningen kan også kobles med Gymnastikhuset, hvor medarbejderen kommer til behandling. Akut behandling kan udføres enten i virksomheden eller aftales med Fysioterapeut Christian van Deurs.

Skatteregler

For virksomheden er sundhedsydelse med fysioterapi momsfritaget og fradragsberettiget, så længe udgiften afholdes som led i virksomhedens generelle personalepolitik. For medarbejderen er sundhedsydelse med fysioterapi skattefrit, når der er tale om behandling, lindring eller forebyggelse af arbejdsbetingede skader.