Træning

 

træningsmåtte airex

Airex træningsmåtte

Airex er proffesionelle træningsmåtter, som er bygget til at kunne blive brugt hver dag til  mange træningshold. De er skridsikre og bløde. Så ønsker du en træningsmåtte af kvalitet er Airex et godt køb.

Størrelser

Aflastningspude

En pude placeret mellem benene i sideliggende stilling om natten vil placere din hofte og lænd tæt på neutralstilling. Har du hofte- eller rygsmerter vil dette simple tiltag givetvis kunne mindske smerterne og give dig en bedre nattesøvn. Tiltaget er velkendt hos gravide med bækkensmerter. Så her er en gennemprøvet model fra bbhugeme.

Farver:

Thera-band loops elastikker

Thera-band loops elastikker

Har du brug for udtrætning af musklerne på en simpel måde kan træningselastikker bruges ret enkelt. Samtidig fylder de ikke ret meget, når de ikke er i brug. Skal belastning øges kan du strække elastikken i udgangsstilling. Alternativt skal du vælge den farve som passer til den ønskede modsatnd.

Træningselastik med loop (ringform) til basis træning af arme og ben. Farven fortæller hvor meget elatstikken giver dig som modstand. Elastikkerne fås også med forskellige længde.

Gul Meget let – hårdhed 2:8 (anvendes mest til genoptræning eller ved skader)
Rød
Let – hårdhed 3:8
Grøn
Middel – hårdhed 4:8
Blå
Over middel – hårdhed 5:8

Bliv klogere!

fodformede sko

Gratis mail kursus

Hælsporer, nedsunken forfod, hallux valgus tå og en række andre lidelser i kroppens bevægeapparat har direkte relation til sko, som mangler plads til tæerne.

Ønsker du at blive klogere på denne helt basale tilgang til en sund krop og risikoen for at skade kroppen med symmetriske skosnuder? Brug dette link og få gratis mailkursus.